Over

Bedankt dat je een kijkje neemt op mijn site! Hieronder vertel ik iets over Little Light en mezelf.

Wat is Little Light?

Little Light begon in de achtertuin van mijn ouders. Ik was zestien jaar en schreef elke avond een stukje over de Bijbel. Ik besloot op een dag om die stukjes te gaan delen. En best veel mensen lazen dat.

Uiteindelijk is dat uitgegroeid tot een plek waar ik mijn blogs, gedichten, vragen en overdenkingen deel. Ik heb geschreven voor sites als Beam, De Grote Vragen en Lume. Maar het leukste blijft wel een eigen platform die helemaal past bij mij als persoon.

Little Light is een pagina ter inspiratie. Ik heb zelf veel vragen en hoop anderen te inspireren tijdens mijn zoektocht. Want ik waardeer juist de zoektocht naar God en naar mezelf. Het is een levenslang proces en ik deel dat graag op Little Light

Wie is Anne?

Ik ben een echt gevoelsmens. Mensen, momenten en kunst kunnen mij raken en inspireren. Ik leef mijn leven altijd met passie en liefde. Hierdoor is het leven met mij nooit saai!

Ik studeer Hbo Theologie met veel plezier. Het leukste vind ik de lessen over de Bijbel, waarin we meer leren over verbanden en de context van toen. Dit verwerk ik uiteraard in mijn spreekbeurten of blogs! Wat ik later wil met deze studie? Ik weet het nog niet precies. Het liefste ga ik boeken schrijven en mag ik af en toe spreken!

Ik houd van kleuren, magazines, patat (met mayonaise!!!), feminisme, kinderen, wijsheid, bergen, biertjes met vrienden, discussiëren, bloemen en slapen.

Ik accepteer niet zomaar wat mij verteld word. En binnen de lijntjes leven vind ik moeilijk. Gelukkig zorgt dit voor unieke ideeën en out-of-the-box Theologie! Heb je zelf een idee of gedachte die je wilt delen? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee!

6 Comments

 1. Petra

  Beste Anne,

  Met veel bewondering en interesse heb ik je verhaal in het ND gelezen. Mooi om te lezen welke grote plaats God in leven heeft en krijgt. Dat je tot Zegen mag blijven voor iedereen die met je meeloopt in je leven.

  Groet,
  Petra

  Like

 2. nataschalifestyle

  Heeey

  Super leuke blog heb je, ik ben 3 dagen geleden begonnen met bloggen en misschien heb je nog tips voor me?, ik heb zoiezo een vraag ik kwam jou vraag tegen op een forum en zie sat t jou inmiddels gelukt is om je account te upgraden. Ik heb namelijk ook geen creditcard kan ik dit dan alsnog upgraden?

  Like

   1. nataschalifestyle

    Ik heb ook een account op wordpress maar hoe nu verder dan zou je me alsjeblieft willen helpen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s