Over

Little Light

Na jaren gedroomd te hebben, wilde ik graag mijn dromen waar gaan maken! Eén van die dromen was het schrijven van een boek of blog. En een ander doel in mijn leven is het uitstralen van Gods liefde. “Toevallig” viel dat heel goed te combineren in Little Light, waar je nu op kijkt.

Little Light is ontstaan om anderen te bemoedigen in hun leven met God. Als christelijke tiener weet ik hoe moeilijk het kan zijn om dichtbij Hem te leven. In de stukjes die ik schrijf wil ik God alle eer geven.
Dit probeer ik door eigen ervaringen te delen, maar ook tips, uitleg van Bijbelverzen, inspirerende verhalen en Bijbel-overdenkingen.

Ik hoop met mijn blog jou enthousiast te maken om een klein lichtje te zijn dat Gods licht reflecteert, zodat de mensen om ons heen kunnen zien wie de Vader is. Heb je nog vragen n.a.v. mijn blog of wil je wat kwijt? Ik vind het super leuk om met je in contact te komen en wil er graag voor je zijn. Dus je mag altijd reageren of een mailtje sturen naar annelittlelight@hotmail.com !

Maar wie ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Anne Koopman! Ik schrijf vanaf de zomer van 2015 de blogs op Little Light. Ik heb Godsdienst Pastoraal Werk gestudeerd voor een tijdje en dat was echt fantastisch. Ik heb daar veel geleerd en verwerk dat ook in mijn blogs. Toch ben ik gestopt met mijn studie en ik werk nu bij de Sostrene Grene (voor de vrouwen wel bekend hihi). Het liefst ga ik namelijk naar het buitenland dus daar werk ik voor.

Ik hou enorm van gezelligheid. Soms ga ik naar de winkelstraat om te genieten van alle vreemde mensen en de drukte. Het liefst ben ik altijd onder de mensen. Een terrasje met vrienden of een wandeling met familie is dus nooit verkeerd!

Dingen waar ik nog meer van hou: mooie luchten, oversized kleding, dekentjes, notitieboekjes, een gesprek met onbekenden, muziek, pepernoten en een Bijbelstudie met vrienden. En ik heb trouwens altijd mijn etui bij me om te tekenen of leuke dingen op te schrijven!

Wil je meer van mij weten? Volg me dan op Instagram. Stuur me een berichtje op Facebook of een e-mail voor verdere vragen. =)

God bless!

 

20161104-img_2525

Advertenties

6 gedachtes over “Over

 1. Beste Anne,

  Met veel bewondering en interesse heb ik je verhaal in het ND gelezen. Mooi om te lezen welke grote plaats God in leven heeft en krijgt. Dat je tot Zegen mag blijven voor iedereen die met je meeloopt in je leven.

  Groet,
  Petra

  Like

 2. Heeey

  Super leuke blog heb je, ik ben 3 dagen geleden begonnen met bloggen en misschien heb je nog tips voor me?, ik heb zoiezo een vraag ik kwam jou vraag tegen op een forum en zie sat t jou inmiddels gelukt is om je account te upgraden. Ik heb namelijk ook geen creditcard kan ik dit dan alsnog upgraden?

  Like

   1. Ik heb ook een account op wordpress maar hoe nu verder dan zou je me alsjeblieft willen helpen

    Like

   2. Heey, ik heb ook een account op wordpress maar zou je me alsjeblieft verder kunnen helpen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s