Wie ben ik?

HEt goddelijke is mooi als je het menselijke accepteert.

Op dit moment studeer ik Hbo Theologie op de Viaa in Zwolle. Hier ontdek ik van alles over God, de Bijbel, christenen en het leven met God. Ook ben ik gestart met mijn zoektocht naar spiritualiteit. Wie is God? Wat betekent de Bijbel voor nu? Waar vinden wij het goddelijke in het menselijke leven? Het zijn vragen waar ik dagelijks mee bezig ben.

Als perfectionist verlangde ik erg naar het goddelijke. Ik zocht mijn geluk bij God en het buitenaardse. Maar de laatste jaren heb ik ontdekt dat God juist in mij zit. Het goddelijke vind ik in een hond die voorbij loopt, de zon die opkomt of een grote boom in het park. Geluk is dus ook niet te vinden in het buitenaardse maar juist in mezelf.

Art, God, Anne

Ik ben een creatieve, jonge vrouw. Ik denk makkelijk out of the box en kom graag met nieuwe ideeën. Mijn gedachten verwerk ik in tekeningen, collages, teksten, foto’s of gedichten. Kunst is voor mij net zoiets als spiritualiteit. Ik kan niet zonder, maar snappen doe ik het ook niet. En dat vind ik mooi. Kunst mag er zijn, zonder begrepen te worden. We genieten van wat we zien en blijven altijd zoeken naar de betekenis. Zo is mijn relatie met God ook een beetje.

Mijn creativiteit uit zich ook in mijn kritische houding. Ik kan moeilijk omgaan met standaarden en neem niet zomaar iets aan. Mijn blogs en preken worden daarom vaak ‘scherp’ en ‘prikkelend’ genoemd. Door deze houding kan ik op een oprechte manier zoeken naar spiritualiteit en ontdek ik een frisse Theologie.

Mountains, Woman, Anne

Ik woon in Zwolle, samen met mijn man Elroy en mijn konijn Buffie. Naast het creatief bezig zijn, besteed ik veel tijd aan terrasjes verkennen. Het liefst met een warme, zomerse zon, een fris fruitig biertje en gezellige vrienden. Ik zit op zaalvoetbal en ben vrijwilliger bij Youth for Christ Zwolle.

Likes:
Zonsopkomst, kleuren, dansmuziek, woordgrappen, sport, mannen met lang haar, interieur styling, diversiteit, Vans, donuts, kinderen, de bergen, schoonheid, denim, tieners, ukelele spelen, patat (speciaal), buiten zijn, hippies, vrouwen, high sensitivity.

Dislikes:
Zwart-wit denken, haast, witlof, afwassen, orgels (jup), gesloten houdingen, ongesteld zijn.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Of jij voor mij? Ga dan naar contact. Daar lees je meer over wat ik te bieden heb en hoe je met mij in contact kan komen.

6 Comments

 1. Petra

  Beste Anne,

  Met veel bewondering en interesse heb ik je verhaal in het ND gelezen. Mooi om te lezen welke grote plaats God in leven heeft en krijgt. Dat je tot Zegen mag blijven voor iedereen die met je meeloopt in je leven.

  Groet,
  Petra

  Like

 2. nataschalifestyle

  Heeey

  Super leuke blog heb je, ik ben 3 dagen geleden begonnen met bloggen en misschien heb je nog tips voor me?, ik heb zoiezo een vraag ik kwam jou vraag tegen op een forum en zie sat t jou inmiddels gelukt is om je account te upgraden. Ik heb namelijk ook geen creditcard kan ik dit dan alsnog upgraden?

  Like

   1. nataschalifestyle

    Ik heb ook een account op wordpress maar hoe nu verder dan zou je me alsjeblieft willen helpen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s