contact

Mijn creativiteit en kennis van Theologie uit ik op verschillende manieren. Hieronder lees je meer over mijn specialiteiten. Maar als je iets anders in gedachten had, kunnen we altijd overleggen. Ik houd wel van andermans creativiteit en denk graag mee.

Spreken

Niks is zo leuk als het vertalen van een boodschap aan de doelgroep. En dat elke keer in een andere taal, die past bij de luisteraars! Praktische thema’s met een Theologische ondergrond vind ik het leukst.

Schrijven

Zoals je op deze site kunt zien, schrijf ik graag. Ik sta altijd open voor samenwerkingen of nieuwe platforms. Alles om met mijn zoektocht te inspireren.

Trainen

Denk aan thema’s als ‘online je geloof delen’ of ‘kunnen we de Bijbel letterlijk nemen?’. Ik maak zulke thema’s graag praktisch tijdens een training. (Let op: onmogelijk om stil te zitten.

Ik vind het mooi om alledaagse thema’s te koppelen aan kerkgeschiedenis of theologische literatuur. Maar ook andersom. Door bijvoorbeeld theologische thema’s heel praktisch te maken. Spreekt één van de bovenstaande manieren je aan? Kan ik iets betekenen voor jouw site, kerk of jeugdgroep? Stuur me dan een berichtje. De kans is groot dat ik heel enthousiast ben. 🙂


Neem contact op

Je kan mij mailen op annedoornkamp@hotmail.com. Als je snel antwoord wilt, kan je mij een berichtje doen op Instagram. Ik hoop van je te horen!!