LEVENSREDENEN

God fluisterde ‘Amen’
De reden van mijn adem.

Hij kon voor mij sterven
Ik kan naar Hem streven.

Ik voel me soms defect
Maar hij maakte mij perfect.

Ik zet mijn best aan
Hij leidt mijn bestaan.

De reden van mijn adem.
Is de reden van mijn amen.


De laatste tijd dagdroom ik veel. Ik voed mijn creativiteit door te lezen en vaker te wandelen. Ik merk dat het enorm veel met me doet. Ik hoor God eerder spreken omdat ik minder in mijn eigen wereldje zit.
Allerlei woorden dansen continu door mijn hoofd. Dit uit zich in gekke, vage zinnen. En soms schrijf ik ze uit. En dan komt er zo’n soort gedichtje als hierboven. En ik vind het heerlijk! Dus wees niet verbaasd als er de komende tijd wat meer gedichten online komen. 🙂

“You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.”
Maya Angelou

Liefs,
Anne

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s