Little Life: Bloggen, Chocolademelk en AiA

Yayy de tweede week van 2018 alweer gehad! Het was een week van uitproberen en wennen aan mijn nieuwe ritme. Pas aan het eind van deze maand kan ik gaan werken, dus ik ben nu nog vrij.
En om gelijk aan mijn voornemens te werken ben ik weer begonnen met bloggen. Elke dag heb ik een paar uur aan Little Light gezeten. Die blog staat inmiddels online en kan je hier vinden.

Op maandag heb ik meestal een vergadering van Athletes in Action. Maar deze week had ik op dezelfde avond ook een vergadering van het meidenwerk van Youth for Christ. Dat was dus een heeeule productieve avond!

Screenshot_2018-01-09-12-32-11
Jep, Joanne houdt ook van chocomelk met marsmallows!

Ik heb de afgelopen jaren niet zo veel chocolademelk gedronken maar mijn Biggest Love is weer terug hoor! Man man man, wat is dat lekker! Al helemaal met een extra schep cacao erdoor. En ik doe er mini marshmallows in van de Sostrene Grene. Onweerstaanbaar.

Zoals ik al zei heb ik echt heel veel aan Little Light gewerkt. Het was weer even wennen om een hele middag achter mijn bureau te zitten. Om überhaupt weer te gaan lezen. Maar wat is het fijn! Ik ben gaan lezen in Jozua en daar kreeg ik al snel een vraag bij. Dus dat ben ik he-le-maal uit gaan pluizen. 3 Bijbelvertalingen op mijn bureau, een werkboekje van Henk Stoorvogel en mijn notitieboekje om alle snelle ingevingen op te schrijven. En ik geef toe, dit is een perfect leven. Je kan mij dag en nacht in die positie zetten! Ik ben je blijste kind met een Bijbel en een notitieboekje!

Ik kwam tijdens het studeren in de Bijbel en andere boeken, achter een grappig feitje!
De plek waar de Israëlieten door de Jordaan zijn gegaan, is op dezelfde plek als Jezus’ doop…
Het zijn soms van die kleine dingen, die mijn dagen heel bijzonder maken. Wat precies de geestelijke boodschap is achter dit feitje weet ik nog niet. Maar ik kan hier heel lang over na denken en van genieten! Wat voor boodschap zien jullie hierin?

IMG-20180112-WA0002

Onze sportcommunity was genomineerd voor de Zwolse plekken van waarde. Dit werd uitgereikt door de Christen Unie. Samen met mijn huisgenoot-mede-teamleider mocht ik het bedankje ophalen. We zijn niet gewend om in de spotlights te staan (te zien aan mijn hoofd…). Maar het is wel heel fijn dat er mensen dankbaar zijn voor het werk dat we doen. Dat maakt mij ook alleen maar meer dankbaar. Het laat ons beseffen dat we echt al heel veel bereiken dankzij de kracht van God! Trouwens, ben je benieuwd naar wat wij allemaal doen? Je mag altijd een keertje komen kijken op woensdagavond tussen 7 en half 9 in het Twistvlietpark! En neem alle kinderen mee die je onderweg tegenkomt! Is gezellig!

Ondertussen zitten we alweer in de derde week van januari. Werken komt steeds dichterbij en ik mag weer beginnen met een nieuwe blog! Yes! We gaan gewoon verder. Ik voel me gelukkig en gezegend. Zoals je kon lezen in deze blog, leer ik steeds meer dat God voorziet. Dat doet hij dagelijks in het leven van Elroy en mij. Het maakt mij steeds bewuster van mijn ongeloof en Zijn trouw. Het zijn de fijnste lessen uit het leven.

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. Filippenzen 4:6-7

Fijne week allemaal!
Liefs,
Anne

Rise & Shine

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s