Little Life: Nieuwjaar, Ardennen en voornemens

1 januari 2018. Rond 14:00. Mijn ogen staan nog op een kiertje. Het eerste licht van het nieuwe jaar schijnt langs het gordijn. Goedemorgen. De dag ervoor vond ik het nog niet zo bijzonder. Maar nu besef ik het: een nieuw jaar! De beste wensen allemaal 🙂

IMG_20180101_003226_096

Oud&Nieuw vierden we met onze vrienden bij ons thuis. We hebben een hele avond spelletjes gedaan. Rond 0:00 begon het echte feest en zijn we naar de Melkmarkt gegaan. Dat is het grote plein in Zwolle, toevallig in onze achtertuin. Daar werd een heleboel mooi vuurwerk afgestoken. En na anderhalf uur rond lopen in Zwolle weer terug naar huis om te dansen en spelletjes te doen.
Heerlijk zo’n avond/nacht. Om 5 uur sliepen we als roosjes! En als tulpen. Als een heel boeket bloemen, denk ik.

De volgende dag werden we dus pas laat wakker. Toen zagen we de mega afwas, de champagne op de grond en de miljoenen halflege chipszakken verspreid door het huis. YAYY! De hele middag en avond zijn we bezig geweest met schoonmaken, afwassen, en schoonmaken. Oh en natuurlijk ook schoonmaken.

2 januari stapten we ’s middags in de trein. We gingen namelijk naar de Ardennen! Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en gaven een midweekje weg aan ons gezin. We zaten dus met 5 Koopman-kinderen + aanhang + kinderen in één huis. Zoals je wel kunt raden betekent dat vooral heel veel chaos, gelach en enthousiasme. Mijn ouders genoten optimaal en wij ook.

IMG-20180104-WA0008
IMG_20180104_165956_697
20180103_144126

Heel veel boswandelingen in de regen, heel veel Party & Co(opman) en nog veel meer gezelligheid.
Niet al mijn broers en zussen waren erbij omdat zo’n reis naar de Ardennen natuurlijk wel moeilijk is met kinderen. Gelukkig waren er alsnog 3 kids mee. Voor hen heb ik bij het avondeten een Bijbelvertelling gehouden. Ik heb het verhaal van de Verloren zoon verteld aan de hand van deze knooptruc. Beter goed gejat dan slecht bedacht!

IMG_20180103_182214_143

Zoals de meesten van jullie weten, ben ik drie weken geleden verloofd. (YAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSS!) Dus het voelde voor ons als een speciale vakantie! Samen vieren dat we bij elkaar zijn. Samen er tussenuit. Heerlijk! Als de drukte ons teveel werd, trok ik me gewoon terug met Elroy. Dan gingen we even samen lopen of een spelletje doen. Even rustig genieten.
Dit familieweekje was dus wel goed gepland! Want we konden gelijk iedereen zien en het samen vieren.

Afgelopen dagen thuis heb ik vooral veel geregeld. Weer bezig met onze sportcommunity, meidenwerk en mijn mail bijwerken. Heerlijk!
Ik ben gestopt bij de Sostrene Grene en ga aan de slag bij een belbureau. Daar kan ik mijn diensten zelf inplannen waardoor ik meer tijd kan steken in de sportcommunity, Little Light en thuis. Deze dagen zijn daar een klein begin van. En ik geef eerlijk toe: ik geniet met volle teugen!

Op naar een heel mooi jaar! ❤
Liefs, Anne

Rise & Shine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s