Bedankt voor jullie berichten!

Lieve lezers,

Veel van jullie zullen mijn oproep op Social Media gezien hebben.
Ik kreeg de melding voor mijn neus dat Little Light zou verdwijnen. Een site waar ik al een aantal jaar mijn talenten en passies uit. Ik moest 100 euro betalen voor een nieuw abonnement. Onmogelijk voor een net-student-af en net-verhuisde tiener. (Ja, ik ben nog een tiener.) Na veel twijfel heb ik de vraag gedropt of mensen mij willen steunen. Maar stiekem had ik de moed al opgegeven. Ik had al besloten dat ik over een paar jaar wel opnieuw zou beginnen. Dan maar even niet.

Maar toen stroomden jullie berichten binnen. En ik kan jullie zeggen dat ik binnen 12 uur 100 euro binnen had gekregen. BIZAR! THANK GOD!

Daarom lezen jullie dit bericht. Als bedankje voor alle berichten. En een speciaal dankgebed voor de mensen die grote bedragen gaven of de mensen die hele lieve berichten stuurden. Het deed me heel veel en maakte me bewust van mijn talenten.
En het maakte mij wel duidelijk: ik moet doorgaan met Little Light. Dit is een gedeelte van mijn leven geworden en zelfs een gedeelte van mijn droom. Let’s go!

“Ik wil u loven, HEER, met heel mijn hart, vertellen van uw wonderdaden.” Psalm 9:2

Rise & Shine!
Liefs, Anne

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s