Wat ik mee neem uit Wales!

Wauw, dat vloog voorbij zeg! Het is alweer twee weken geleden dat ik in Wales was. Het kostte een heleboel Waleskracht… maar goed, ‘nothing Wales stop me’. Dus hier ben ik dan: de Anne ná Wales!

In deze week heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat Welshmen continu vragen of we ‘happy’ zijn. Of dat hesjes ‘bibs’ heten in het Engels. En dat hun favoriete chocola ‘Galaxy’ is. Maar gelukkig ook andere dingen. Ik heb ze thuis eens op een rijtje gezet en kwam op 10 punten uit. Deze 10 punten wil ik de komende weken met jullie delen.

Ik zal beginnen met #10 en toewerken naar de top 3 van leerpunten uit deze week! Het zullen steeds korte blogs zijn. Om jou even stil te zetten bij iets uit onze maatschappij en ons dagelijks leven. Het zijn punten die mijn leven echt veranderd hebben, dus ik kan je aanraden om mee te lezen!

Tot snel! Liefs,
Anne

Rise & Shine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s