Beam: MJF’s, IDMD’s en Jezus

Er bestaan verschillende soorten kerkmensen. En dan heb ik het niet over rokjes, vertalingen of muziekinstrumenten. Nee, ik bedoel andere verschillen. De verschillen hoe wij voor God leven. Hier beschrijf ik de twee groepen. Ik kan mezelf ook in een hokje proppen. Makkelijk zelfs. Maar is de manier waarop verschillende kerkgangers naast elkaar leven wel zo goed?
Je leest mijn mening in de nieuwe blog op Beam!

Liefs,
Anne

Rise & Shine today!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s