Update Little Light

Wow, een hele nieuwe site. Nieuwe en onbekende kopjes. En huh staat er nu een spellingfout? Eum nee, geen spellingfout. Maar er is wel heel wat veranderd. Laat ik het allemaal even op een rijtje zetten.

Laat ik gelijk Little Flight uitleggen. Ja, het is wat je denkt: ik ga vliegen!!! Zoals sommigen weten, ben ik gestopt met mijn studie. Ik wilde mijn dromen waar maken. En wat zijn die? God en de mensen om mij heen dienen in het buitenland. Ik werk momenteel drie dagen in de week om geld te sparen en ik hoop vanaf volgend jaar verschillende reizen te maken. In mei begint de eerste: een Athletes in Action project leiden in Wales. (Ps. We zoeken nog teamleden, so let me know.) Hier heb ik super veel zin in! Via Little Flight zal ik jullie op de hoogte houden van alle voorbereidingen en natuurlijk de andere plannen.

En dan het kopje Shiny Girls. Dit is een persoonlijk favorietje. Mede dankzij mijn stage vorig jaar (waar ik mee hielp met een meidenclub) ontdekte ik een nieuwe passie. Namelijk: het bemoedigen en inspireren van meiden en vrouwen. Vraag Elroy maar; ik ben best een beetje (heel erg) feministisch. In de positieve zin. Ik geloof echt dat wij als vrouwen een speciale rol hebben gekregen van God. Niet als hulpje van de man maar als waardevolle dochter van de Koning. Wat kun je hier binnenkort verwachten? Een serie over Spreuken 31. In dat hoofdstuk staat de beschrijving van een vrouw naar Gods hart. Elk onderdeel wil ik bij langs gaan om te onderzoeken wat Gods droom is voor ons als vrouwen.

En dan de video’s. Die zijn natuurlijk ook nieuw maar blijven wel zoals ze zijn. Het is nu al weer een tijdje geleden doordat we het heel druk hebben gehad. Dat heb je met december maanden 😦 Maaaarrr niet getreurd; binnenkort zul je ons weer zien. Wij vinden filmpjes opnemen namelijk veel te leuk!

Tromgeroffel graag. Want we zijn aangekomen bij het belangrijkste onderdeel. Little Light! Little Light blijft zoals het is: blogs over het leven met God om jou te inspireren. Deze verschijnen op http://www.eo.nl/beam maar ook puur alleen op deze site. In het vervolg ga ik ook meer persoonlijk bloggen. Meer over mijn eigen leven en hoe ik groei als dochter van God. Ik hoop hiermee jullie te bemoedigen door te schrijven over de soms best harde werkelijkheid. Hierdoor komen er ook andere thema’s aan de orde zoals onzekerheid, emoties of stress. Maar natuurlijk wel met God als fundament van ons bestaan. 

Daarnaast komt binnenkort LITTLE LIGHT WORSHIP NIGHT. Op het moment ben ik hier echt té enthousiast over. Eerst was de planning om het gewoon in mijn huis te doen. Maar ik kreeg laatst al een aanbod van gitaristen (die ik niet kende) dat ze wilden spelen. En tien duizend andere positieve reacties. Dus tsja… waarom dan niet gelijk groot aanpakken? Ik heb op dit moment contact met een leuke locatie… Dus binnenkort horen jullie meer!! Iedereen zal welkom zijn, er komt een vet thema ennnnn we gaan gewoon een hele avond lekker worshippen (dat is een woord toch? Nu in ieder geval wel ).

Little Light is zo gegroeid de afgelopen tijd. Ik merk dat het mijn grootste passie is. En tegelijk mijn grootste droom want ik blijf mijn best doen om er het beste uit te halen. Waarom? Omdat ik zoveel van God houd. Ja, dat is mijn basis-reden. Hieruit komt de passie om te schrijven over Hem, anderen te bemoedigen en bovenal: om te stralen. Wij als christenen hebben namelijk die taak. En er is niks mooiers dan staan in Zijn licht en stralen voor Hem. Op allerlei manieren, ieder zijn ding, maar allemaal voor Hem!

Ja ja, het is een heel verhaal geworden. (Komt omdat ik zo enthousiast ben!) Ik ben bijna bij het eindstation. Maar niet het eindstation van Little Light. Ik ga heerlijk verder met LL en hoop jullie hierin mee te nemen!

Heel veel liefs van mij 🙂

Rise&Shine

3 Comments

  1. Matthijs

    Nog gefeliciteerd met je dot com domeinnaam! 😉

    Zo te lezen explodeer je bijna van enthousiasme, ideeën en energie. Ik wens je heel veel succes met alles wat je onderneemt, maar don’t burn out! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s