Beam: Nog één column over Trump

De afgelopen weken kwam ik Trump overal tegen. In de trein, op mijn werk, tijdens het sporten en vooral op Social Media. De wereld leek te ontploffen en Facebook stroomde over van de columns. Iedereen had zijn mening klaar om even lekker de waarheid te vertellen. Nou, dat wilde ik ook wel! En ik heb het geluk dat ik voor het publiek van Beam mag schrijven, met een groot bereik. Het enige nadeel was: ik weet de waarheid niet.

Toch wilde ik iets delen. Iets wat op mijn hart ligt. Iets wat jullie hier kunnen vinden.

Veel leesplezier!
Liefs,
Anne

Soli Deo Gloria

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s