New song: The best of me.

Sinds gister is het nieuwe nummer van Jordan Feliz te beluisteren op Spotify! Helaas nog niet op Youtube, maar dat komt vast binnenkort. Jordan wie, trouwens??? Jordan Feliz! Hij is vooral bekend van zijn nummers ‘The River‘ en ‘Beloved‘. Vorig jaar kwam zijn eerste album uit en hij heeft daarnaast drie singles waaronder ‘The best om me’.

Jordan Feliz
Maar wie is Jordan eigenlijk? Jordan is de 27-jarige christelijke zanger uit Amerika. Naast het feit dat hij een baard heeft, zijn er nog meer redenen waarom hij cool is! Vroeger was hij heavy metal zanger waarna hij switchte naar worship leader in de kerk. En inmiddels schrijft en zingt hij mega mooie nummers. Jordan is getrouwd met Jamie, en samen hebben zij een dochtertje: Jolie.

Over zijn album Beloved zei hij: ‘Ik schreef het voor mijn dochter was geboren. Maar ik schreef het met twee mannen die zelf dochters hadden. Wat ik zou willen dat mijn dochter weet als ze opgroeit, is dat ze geliefd is, wat de wereld ook zegt. (…) Alles wat ik voel voor mijn dochter is een kleine echo van wat God voelt voor haar en ons allemaal.”

Best of me ~ Lyrics
I said goodbye to my chains
When I said hello to Your perfect love
I turned my head from my shame
When I looked upon the face of love

Givin’ me a reason
Givin’ life a meaning
Givin’ out hope, that’s what You do
All I ever needed
All I ever wanted
All that I seek is found in You

You got my heart flyin’ up in the clouds
Lifting me up high above my doubts
Living in Your presence, now I can see
Only You bring out the best of me
The best of me
The best of
The best of me
The best of

You are the fire in my life
That makes me stronger than I am on my own
You are the peace that I find
The hand that holds and always leads me home

Givin’ me a reason
Givin’ life a meaning
Givin’ out hope, that’s what You do
All I ever needed
All I ever wanted
All that I seek is found in You

You got my heart flyin’ up in the clouds
Lifting me up high above my doubts
Living in Your presence, now I can see
Only You bring out the best of me
The best of me
The best of
The best of me
The best of

Your Love inspires
Takes me higher
In You I find the best of me
You make me stronger
I’m a fighter
In You I find the best of me

You got my heart flyin’ up in the clouds
Lifting me up high above my doubts
Living in Your presence, now I can see
Only You bring out the best of me
The best of me
The best of
The best of me
The best of

Your Love inspires
Takes me higher
In You I find the best of me
You make me stronger
I’m a fighter
In You I find the best of me

Waarom vind ik dit zo mooi?
Omdat ik zelf ook merk hoe ik pas met en door God tot de volle 100% kom. Hij haalt het beste in mij naar boven. God kan mij écht laten genieten. God kan mij écht laten stralen. Als we voor ons gevoel maar een klein lichtje zijn, maakt God ons groter dan een bouwlamp.

Als het nummer op Youtube beschikbaar komt, zal ik het delen op mijn Facebookpagina.

Groetjes, Anne
Soli Deo Gloria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s